فصلنامۀ پژوهش تطبیقی حقوق اسلام و غرب نشریه ای است تخصصی با دسترسی آزاد که از سوی دانشگاه قم منتشر می شود. انتشار این نشریه از پاییز 1393  به صورت فصلنامه با اعتبار علمی ـ پژوهشی (بر اساس مصوبه‌ی شماره 194973/18/3/ مورخ 27/8/1394 کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از شماره 1 پاییز 1393 حائز درجه علمی – پژوهشی و نمایه شده در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)) آغاز شده است. محورهای موضوعی فصلنامه همه شاخه­های حقوق داخلی و بین­المللی با رویکرد تطبیقی میان اسلام و غرب را در برمی­ گیرد.

فصلنامۀ پژوهش تطبیقی حقوق اسلام و غرب مطابق آیین­‌نامۀ نشریات علمی مصوب 1398/02/9، تنها مقالات پژوهشی را پذیرش و منتشر می­‌کند. ضروری است نویسندگان قبل از ارسال مقاله «راهنمای نویسندگان» را مطالعه کرده و مقالۀ خود را منطبق با شیوه‌نامۀ یادشده تنظیم کنند. در صورت عدم رعایت شرایط و ضوابط مندرج در «راهنمای نویسندگان»، مقاله جهت اِعمال شرایط و ضوابط یاد‌شده، تنها یک‌بار به «نویسنده مسئول» برگشت داده می‌شود. همچنین نویسندگان محترم باید «فرم تعهد نویسندگان» و «فرم تعارض منافع» را با دقت تکمیل کرده و تصویر آن را به همراه فایل اصل مقاله در سامانه فصلنامه بارگذاری کنند.

نحوه ارزیابی مقالات از حیث نوع و قابلیت انتشار، داوری بسته (دوسو ناشناس) است که توسط حداقل دو داور و در صورت اختلاف، سه داور متخصص در زمینۀ موضوع مقاله انجام می‌شود. پس از پذیرش اولیۀ مقالات توسط داوران، مقاله در هیأت تحریریۀ فصلنامه بررسی و در صورت تایید نهایی، در نوبت چاپ و انتشار قرار می­‌گیرد. این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات، تابع قوانین کمیتۀ اخلاق در انتشار (Committee on Publication Ethics/COPEمی باشد و از آیین نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می‌نماید. برای پیشگیری از سرقت ادبی مقالات ارسالی از طریق نرم­افزار مشابهت یاب سمیم نور بررسی می‌شوند.

فصلنامه پژوهش تطبیقی حقوق اسلام و غرب در دو نسخه چاپی و برخط (آنلاین) منتشر می‌شود.

این فصلنامه به موجب تفاهم منعقد شده میان دانشگاه قم و انجمن علمی ایرانی حقوق اداری، از همکاری با این انجمن برخوردار است.

** نویسندگان گرامی لطفا قبل از ارسال مقاله، راهنمای نویسندگان را به دقت مطالعه فرمایید.

*** برای جلوگیری از سرقت علمی، همه مقالات ،  قبل از داوری و قبل از چاپ، از طریق سمیم نور مشابهت یابی می شوند.

**** ارسال تعهد نامه الزامی است.

درباره فصلنامه

·         کشور محل چاپ :  ایران

• ·         ناشر:  دانشگاه قم
  • .          نوع مجله: علمی-  رتبه سابق علمی- پژوهشی (این فصلنامه بر اساس مصوبه­ ی شماره 3/18/194973 مورخ 1394/8/27 کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری از شماره 1 پائیز 1393 حائز درجه علمی – پژوهشی و نیز در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)  و چندین پایگاه دیگر نمایه شده است).

• ·         شاپای چاپی: 4213-2476
  • ·         شاپای الکترونیکی: 4221-2476
  • ·         رتبه ارزیابی در وزارت علوم: ب
  • ·         درصد پذیرش مقالات: 17%