فصلنامۀ پژوهش تطبیقی حقوق اسلام و غرب نشریه ای است تخصصی با دسترسی آزاد که از سوی دانشگاه قم منتشر می شود. انتشار این نشریه از پاییز 1393  به صورت فصلنامه با اعتبار علمی ـ پژوهشی (بر اساس مصوبه‌ی شماره 194973/18/3/ مورخ 27/8/1394 کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از شماره 1 پاییز 1393 حائز درجه علمی – پژوهشی و نمایه شده در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)) آغاز شده است. محورهای موضوعی فصلنامه همه شاخه­های حقوق داخلی و بین­المللی با رویکرد تطبیقی میان اسلام و غرب را در برمی­ گیرد.

فصلنامۀ پژوهش تطبیقی حقوق اسلام و غرب مطابق آیین­‌نامۀ نشریات علمی مصوب 1398/02/9، تنها مقالات پژوهشی را پذیرش و منتشر می­‌کند. ضروری است نویسندگان قبل از ارسال مقاله «راهنمای نویسندگان» را مطالعه کرده و مقالۀ خود را منطبق با شیوه‌نامۀ یادشده تنظیم کنند. در صورت عدم رعایت شرایط و ضوابط مندرج در «راهنمای نویسندگان»، مقاله جهت اِعمال شرایط و ضوابط یاد‌شده، تنها یک‌بار به «نویسنده مسئول» برگشت داده می‌شود. همچنین نویسندگان محترم باید «فرم تعهد نویسندگان» و «فرم تعارض منافع» را با دقت تکمیل کرده و تصویر آن را به همراه فایل اصل مقاله در سامانه فصلنامه بارگذاری کنند.

نحوه ارزیابی مقالات از حیث نوع و قابلیت انتشار، داوری بسته (دوسو ناشناس) است که توسط حداقل دو داور و در صورت اختلاف، سه داور متخصص در زمینۀ موضوع مقاله انجام می‌شود. پس از پذیرش اولیۀ مقالات توسط داوران، مقاله در هیأت تحریریۀ فصلنامه بررسی و در صورت تایید نهایی، در نوبت چاپ و انتشار قرار می­‌گیرد. این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات، تابع قوانین کمیتۀ اخلاق در انتشار (Committee on Publication Ethics/COPEمی باشد و از آیین نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می‌نماید. برای پیشگیری از سرقت ادبی مقالات ارسالی از طریق نرم­افزار مشابهت یاب سمیم نور بررسی می‌شوند.

فصلنامه پژوهش تطبیقی حقوق اسلام و غرب در دو نسخه چاپی و برخط (آنلاین) منتشر می‌شود.

این فصلنامه به موجب تفاهم منعقد شده میان دانشگاه قم و انجمن علمی ایرانی حقوق اداری، از همکاری با این انجمن برخوردار است.

** نویسندگان گرامی لطفا قبل از ارسال مقاله، راهنمای نویسندگان را به دقت مطالعه فرمایید.

*** برای جلوگیری از سرقت علمی، همه مقالات ،  قبل از داوری و قبل از چاپ، از طریق سمیم نور مشابهت یابی می شوند.

**** ارسال تعهد نامه الزامی است.

درباره فصلنامه

·         کشور محل چاپ :  ایران

• ·         ناشر:  دانشگاه قم
  • .          نوع مجله: علمی-  رتبه سابق علمی- پژوهشی (این فصلنامه بر اساس مصوبه­ ی شماره 3/18/194973 مورخ 1394/8/27 کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری از شماره 1 پائیز 1393 حائز درجه علمی – پژوهشی و نیز در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)  و چندین پایگاه دیگر نمایه شده است).

• ·         شاپای چاپی: 4213-2476
  • ·         شاپای الکترونیکی: 4221-2476
  • ·         رتبه ارزیابی در وزارت علوم: ب
  • ·         درصد پذیرش مقالات: 17%
  • .         درصد پذیرش مقالات در سال 1399: 8%
  • ·         وضعیت چاپ: چاپی و الکترونیکی
  • ·         نوبت‌های چاپ: فصلنامه
  • ·         زبان مجله:  فارسی  و انگلیسی(چکیده مبسوط و منابع)
  • ·         حوزه  تخصصی: حقوق اسلام و غرب
  • ·         هزینه چاپ مقاله: رایگان
  • ·         دسترسی رایگان و آزاد به مقالات:بلی
  • ·         نمایه شده در پایگاه های بین المللی: بلی
  • ·         نوع  داوری: داوری بسته  و حداقل 2 داور
  • ·         زمان داوری:  حداقل 8 هفته
  • ·         ایمیل مجله:  csiw@qom.ac.ir
  • هزینه انتشار مقاله

بنابر مصوبه معاونت پژوهش دانشگاه، از تاریخ 27 شهریور 1400 مقالاتی که در فرایند داوری پذیرش دریافت می کنند، لازم است جهت انتشار در مجله مبلغ 400 هزار تومان پرداخت نماید.

شماره کارت:   6367957043564942  بانک مرکزی با شناسه واریز 317097076113570003100000000000  به نام  دانشگاه قم(حتما با شناسه واریز باشد)